Over Ons

Wij zijn PRODUCTOWNER.NL

We zijn gestart in 2018 aan de keukentafel met iets wat op een idee leek. Het vertrekpunt was: ”Stel nou dat we ervoor kunnen zorgen dat er in Nederland nooit meer een tekort aan product owners is, dan kunnen we toch veel meer innoveren dan dat we nu doen?” Daarnaast helpt dit het aantal falende projecten drastisch te verminderen.

Een paar powerpoint slides later was er opeens een plan en vanaf dat moment zijn we op zoek gegaan naar talentvolle mensen met tech affiniteit en die koppelen we aan extreem ervaren (interim) product owners. Vanuit die ‘tandem’ konden we én klanten blij maken én onze collega’s slimmer maken. 

Langzaamaan zijn we uitgegroeid tot een leuk kernteam met een goede mix op het gebied van ervaring en ons eigen DNA. Naast dat kernteam hebben we een betrouwbaar netwerk aan freelancers opgebouwd. En we hebben zelfs een heus kantoor tegenwoordig, in Rotterdam. Al moeten we ook bekennen dat we daar niet elke dag zijn, want de meeste waarde voegen we uiteindelijk toe bij klanten aan tafel.  

Onze klanten zijn over het algemeen, maar zeker niet uitsluitend, Nederlandse MKB bedrijven die groeien en nóg harder willen groeien, maar worden verlamd door groeipijn. Vaak uit zich dat in vertraging bij het management team of directie. Of dat er iemand veel te vaak avonden moet werken om een project maar draaiend te houden. Deze groeipijn kan zelfs leiden tot het beeindigen van projecten.

Voorbeelden van groeipijn zijn een website die maar niet af komt, een applicatie die klanten beter gaat helpen, een softwarepakket dat rammelt of een ander digitaal systeem dat de interne organisatie of klanten beter helpt. We werken o.a. in de e-commerce, logistiek, hospitality en non-food retail, maar werken ook voor non-profit en we springen regelmatig bij in IT bedrijven om daar tijdelijk een plekje op te vullen. 

Die pijn wegnemen, daar gaan we echt op AAN! 

Wil je meer weten over ons? Klik dan op één van de volgende pagina's of neem contact met ons op. (al velen gingen je voor)

Een aantal opties om meer te weten:

Team

 

Product owners zijn verantwoordelijk voor het maximaliseren van de waarde van het product. Een belangrijke voorwaarde voor succes.

 

Ons team is samengesteld met senior POs die jarenlange ervaring hebben met complexe projecten tot en met junior POs die net ‘the (scrum) game’ instappen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd de juiste PO kunnen leveren op basis van de moeilijkheidsgraad van jouw project. Dit zorgt ook voor een dynamische interne ontwikkeling doordat de verschillende generaties elkaar inspireren. Zo komen wij graag één keer per week samen, op ons kantoor in Rotterdam, om te sparren over alle projecten.

 

We selecteren heel streng op skills, ervaring én attitude om zeker te weten dat mensen in ons profiel passen.

Cay (2).png

Cay

Naljae

Danique

Paul

Jochem

Pepijn

Mark

Tony.png

Tony

Wil je meer zien van ons team?

Wil jij bij ons team komen? 

Diensten

E-commerce

Fintech

Logistiek

Software

Platform

Diensten

Werkwijze

Tarieven

Training

Webshop

@2020 productowner.nl Alle rechten voorbehouden