Training

Voor Product owners is het meest gevraagde certificaat een CSPO I certificaat. Het staat voor Certified Scrum Product Owner en het wordt uitgegeven door scrum.org, de bakermat van Scrum.

Leren doe je volgens ons het snelst in de praktijk, maar het gaat nóg sneller met een goede theoretische basis. En een certificaat stat ook goed op je CV. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom er veel vraag is naar PO-trainingen. En dat heeft weer geleidt tot ruim 60 (!) plekken zijn waar een certificaat kan halen voor Product owner.

Maar hoe ga je nu begrijpen welke van al die trainingen het beste bij jou past...? Wij zien 5 aanbieders die volgens ons de moeite waard zijn om te onderzoeken. 

Scrum academy is één brok energie! je gaat vanaf het eerste uur actief aan de slag met de materie. Alle trainers hebben duizenden vlieguren gehad en er zijn maandelijkse nieuwe startmomenten. Lees meer.

Duur: 4 dagdelen
Locatie: Amsterdam
Prijs: EUR 1.095,-

lmAxvEp9.png

Prowareness is één van de grootste trainingbureaus en een echt A-merk met een goede track ecord. Value for money gegarandeerd. Het voordeel is dat je bij prowareness meteen een certificaat kan halen. En ze blijven een jaar lang goede content met je delen. lees meer.

Duur: 2 daagse
Locatie: Landelijk, zie website.
Prijs: EUR 1.495,-

Hier nog 2-3 goede betrouwbare opleider

Wil je meer weten over onze ervaringen?