project management in Fintech

Financiële ondernemingen zitten in de voorhoede van de wereldwijde digitale transformatie van de dienstverlening. Ze willen én moeten digitaliseren en hebben daarvoor ook de juiste ideeën en resources. Maar de ondernemers achter fintech bedrijven hebben onvoleodne tijd of kennis om elk project zelf van A-Z te managen.

 

Wij hebben ervaren mensen met kennis en daadkracht die de regie nemen op dat project. Soms fulltime, maar vaak ook parttime. Met onze mensen op het project kan de ondernemer weer door met ondernemen. 

 

Hoe wij fintech bedrijven helpen

Vanuit Productowner.nl hebben we 100+ projecten mogen doen. Onze Kartrekkers op het finance stuk hebben samen meer dna 40 jaar ervaring. 

DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10

DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10

DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10

DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10

DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10

DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10DIT MOET STERKER --> ONDERWERP VAN GESPREK D.D. 7-10

Businessmen
Outsourcen
naar
India
Businessmen
Teams aansturen van
140 FTE
Businessmen
Niuew platform voor MKB
snel online

Product owner

De product owner is de sleutelspeler voor het digitaliseringen van product/dienst en of proces Volgens de theorie is het bestaansrecht van de product owner om de “waarde van het product voor de gebruiker te maximaliseren”. Voor Financials betekent dit vaak het focussen op een goed werkend platform (voor de klant en de operatie) dat goed converteert, Een nieuwe open verbinding realiseert met nieuwe software/applicaties en of nieuwe klantreizen ontwikkelt welke serieus bijdraagt aan het succes van de organisatie. 

de missie van een productowner is dus om een zo goed mogelijk product op te leveren waar de gebruiker ook écht mee wil werken. 

Meer weten? Neem contact met ons op via 010-1234567 of laat hier je gegevens achter.

Wij zijn sinds 2019 trotse partner van Allios Interim Professionals

Diensten

E-commerce

Fintech

Logistiek

Software

Platform

Diensten

Werkwijze

Tarieven

Training

Webshop

@2020 productowner.nl Alle rechten voorbehouden